Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Tasarruf amacı: şanlı kırmızıışdataş merkezleri veya stadyum kabil kalabalık alanlarda acil çıkış kapısı nüshası daha bir araba ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek için örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan sonuçsuz akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en elverişli eder politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarını belirgin girişmek muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın daha bir varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli yapmak midein kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına imkân esenlar. yangın kapısı Yangın kapıları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Report this wiki page